Danas je 256. dan po redu u godini, danas programeri širom svijeta slave svoj dan – Dan programera!

Ove godine u Ugljeviku razlog za slavlje imaju svi, jer Tesla Smart Ugljevik danas za sve prijave poklanja poklon bon u iznosu od 25,6KM za svoje škole programiranja i robotike za djecu i tinejdžere u Ugljeviku. Sa željom da za nekoliko godina kompletna porodica slavi ovaj dan, jer baš današnji dan kada prijavite Vaše dijete na jednu od sjajnih programa Tesla Smart škole može promjeniti budućnost Vašeg dijeteta na bolje, jer budućnost je u tehnologiji!

Zašto baš broj 256?

Dan programera obilježava se 256. dana u godini jer broj 256 (2 na osmi) predstavlja ukupan broj vrijednosti koje se mogu predstaviti osmobitnim bajtovima – broj koji je veoma dobro poznat svim programerima.

A zašto su STEM programi i obuke, kakve sprovodi Tesla Smart, najbolje dodatno obrazovanje kakvo možete pružiti svom dijetetu?

Još više od jedne decenije na MIT-u institutu Univerziteta u Kembridžu osmišljen je STEM (Science, Technology, Engineering, and Mathematics – Nauka, Tehnologija, Inžinjering i Matematika) način učenja za djecu, koji su preuzele tada najrazvijenije zemlje svijeta kako bi ponudili i omogućili kvalitetnije obrazovanje za najmlađe naraštaje. Rezultati STEM učenja, ne ogledaju se samo u tome da djeca stiču neka nova znanja iz oblasti tehnologije i robotike, nego se ogleda i u tome da dijete se podstiče da misli i razmišlja logički i kreativno. Takođe, jedan od trendova koji se pojavljuje da djeca koja praktikuju STEM učenje, sve manje izražavaju želju da igraju igrice na računaru i konzolama a više provode vremena u osmišljavanju raznih IT projekata ili pak kreiranju vlastitih igraca, čime se dalje razvijaju i podstiču sami sebe za daljim usavršavanjem.

Budućnost je tehnologija!

I budućnost je stigla kod nas, gdje zajedno sa Tesla Smart školom omogućavamo našoj djeci da uđu u svijet tehnologije i budućnosti kroz jedan vid „igre“ za njih. Najperspektivnija zanimanja se nalaze u IT sektoru trenutno, gdje su i najveće plate, te se smatra da pripadnici IT sektora imaju i najkvalitetniji standard života. Zato ne propustite priliku, ostvarite popust i PRIJAVITE VAŠE DIJETE JOŠ DANAS!

Telefon za prijave – 065 39 25 25
Web sajt: https://www.teslasmart.xyz